Aprill on esimene kevadkuu

St, 30.märtsil sadas veel ilusat laia lunt! Aga eile koolist saabudes üllatusin kui ühe päeva jooksul oli suurem osa lund ära sulanud. Kõnniteed on paljad, vähemalt Pärnu mnt-l. Käisin eile õhtul jooksmas ka, väga mõnus, kevadine õhk.

Muideks esmaspäeval käis meil koer koolis. Jah, üks koer jooksis meie koridoris edasi tagasi ja haukus paaniliselt. Muidugi toimus seal samas just üks seminar ja hulk välismaalasi kõndis mööda ja vangutas pead. :D Aga ilus koer oli, nägin unes ka teda veel.

Täna on Võti Tulevikku loengud. Väga oleks tahtnud minna, aga Annely on just täna messil (Eesti ehitab 2011) ja olen üksi tööl. Samas on siiamaani kõik hästi läinud. Homme on Võti Tulevikku koolitused ja töötoad ka. Kuigi meil on 4 seminari homme (pikk ja tähtis päev), kavatsen ühele koolitusele vähemalt minna. ja õhtul on Avasta Maailma, äkki saab sealt mõne hea võimaluse, et suveks välismaale tööle minna.

Kevadine trennituhin on peale tulnud. Esmaspäeval käisin BodyPump'is. Täna on vasak biitseps ikka veel valus:D Edaspidi hakkan Liinaga käima, aga täna on ta haige. Lähen siis täna lihtsalt jooksma. Pealegi siis ma ei näeks Karli üldse, ta täna tööl ja homme suht varase rongiga Tartusse.

No comments:

Post a Comment